Slide 1

Navigeer naar succes met Rijschool Helder zh

Bij Rijschool Helder zh streven we naar excellente rijopleidingen die niet alleen zorgen voor het behalen van het rijbewijs, maar ook voor het ontwikkelen van een levenslange rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op om je rijavontuur te beginnen

Slide 2

Stap in de wereld van veilig rijden en zelfverzekerdheid met Rijschool Helder zh

Ontdek onze gepersonaliseerde aanpak, ervaren instructeurs en flexibele planning. Klaar om jouw rijavontuur te beginnen? Sluit je aan bij Rijschool Helder zh en laat ons jou begeleiden naar rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg

Slide 3

Vergroot je kans op slagen met onze autotheoriecursus bij Rijschool Helder zh

Onze deskundige instructeurs begeleiden je door de meest uitdagende onderwerpen, terwijl onze interactieve lesmethoden en proefexamens je helpen om vol vertrouwen het theorie-examen tegemoet te gaan. Ontdek de sleutel tot succes op de weg en meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus!

Slide 3

RIS ontworpen om leerlingen op te leiden tot veilige en zelfverzekerde bestuurders

RIS staat voor Rijopleiding in Stappen, een gestructureerde en stapsgewijze benadering van rijopleidingen die is ontwikkeld om leerlingen op te leiden tot veilige en zelfstandige bestuurders. Hier is een overzicht van het RIS-opleidingsprogramma bij Rijschool Helder zh

PlayPause
previous arrow
next arrow

Diensten die wij aanbieden

Rijschool Helder zh: Dé weg naar veilig en zelfverzekerd rijden. Ervaren instructeurs, flexibele lestijden. Start vandaag jouw rijavontuur

Autorijlessen

Rij veilig en zelfverzekerd met autorijlessen van Rijschool Helder zh. Leer met onze ervaren instructeurs en behaal snel je rijbewijs.

Theoriecursussen

Bereid je optimaal voor op je theorie-examen met onze theoriecursussen bij Rijschool Helder zh. Leer snel en effectief de verkeersregels en slaag met glans.

Opfriscursussen

Herwin je vertrouwen op de weg met opfriscursussen van Rijschool Helder zh. Update je rijvaardigheden en voel je weer zelfverzekerd achter het stuur.

Rijvaardigheid

Word een meester in elke verkeerssituatie met rijvaardigheidstrainingen van Rijschool Helder zh. Leer defensief rijden en vergroot je veiligheid.

Faalangst
trainingen

Overwin je rijangst met persoonlijke faalangsttrainingen van Rijschool Helder zh. Leer omgaan met stress en voel je zelfverzekerd op de weg.

Plan vandaag nog uw afspraak

Navigeer naar zelfverzekerdheid met Rijschool Helder zh. Bij ons gaat het niet alleen om het behalen van een rijbewijs, maar om het aanleren van levenslange vaardigheden voor veilig en verantwoordelijk rijden.

RIS opleiding

Wat is de Rijopleiding in Stappen (RIS)

Hier is een stappenplan voor de RIS (Rijopleiding in Stappen) opleiding bij Rijschool Helder zh

 • Stap 1: Kennismaking en intake

  Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Rijschool Helder zh. Tijdens de intake bespreek je jouw ervaring, doelen en eventuele vragen. Ontvang informatie over de RIS methode en hoe deze jou kan helpen om veilig en zelfverzekerd te leren rijden.

 • Stap 2: Theoriecursus en examen

  Start met een theoretische cursus om de benodigde kennis op te doen voor het theorie-examen. Oefen met verkeersregels, borden en situaties. Plan en behaal je theorie-examen voordat je begint met praktijklessen.

 • Stap 3: Praktijklessen volgens RIS methode

  Begin met praktijklessen volgens de RIS methode. Leer in verschillende modules stapsgewijs alle vaardigheden die nodig zijn om een veilige bestuurder te worden. Oefen met verschillende verkeerssituaties, wegtypen en weersomstandigheden.

 • Stap 4: Tussentijdse toets (TTT)

  Plan een tussentijdse toets (TTT) bij het CBR om je vorderingen te testen. De TTT geeft je inzicht in je sterke punten en verbeterpunten. Bespreek samen met je instructeur de resultaten en werk aan eventuele verbeterpunten.

 • Stap 5: Praktijkexamen

  Bereid je voor op het praktijkexamen met je instructeur. Plan het praktijkexamen bij het CBR. Tijdens het examen laat je zien dat je veilig en zelfstandig kunt rijden volgens de RIS methode.

 • Stap 6: Nazorg en vervolgstappen

  Bespreek na het examen de resultaten en ontvang feedback van je instructeur. Ontvang tips voor veilig rijden in de praktijk. Indien gewenst, bespreek mogelijke vervolgstappen zoals aanvullende trainingen of rijbewijsbezit.

Plan vandaag nog uw afspraak

Bel vandaag nog Rijschool Helder zh en zet de eerste stap naar een veilige en zelfverzekerde rijopleiding met de RIS methode! of vul de aanmeldingsformulier

Kantoor

Theoriecursussen

Navigeer jouw weg naar rijvaardigheid met onze persoonlijke aanpak bij Rijschool Helder zh. Ontdek hoe wij jouw rijdoelen omarmen met toewijding en zorg, waardoor elke les een unieke reis wordt naar zelfverzekerdheid achter het stuur.

Andere pagina's

Home

About

Services

Team

Contact

Snelle koppelingen

Privacy Policy

Term of Services

Blogs

Pricing & Packs

FAQ

Werkuren

Flexibele lestijden voor jouw gemak! Bij Rijschool Helder zh bieden we lessen aan op verschillende tijden, inclusief avonden en weekenden, zodat je kunt leren rijden op een moment dat bij jouw drukke schema past. Plan jouw lessen in op de tijden die voor jou werken en bereid je voor op succes op de weg

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je rijlessen op de meest geschikte locatie voor jou zoals in:

Moordrecht – Waddinxveen – Alphen a/d Rijn – Zevenhuizen zuidplas – Bleiswijk – Rotterdam Nesselande – Gouda – Utrecht – Benthuizen – Moerkapelle –  Nieuwekerk ad ijssel – Zoetermeer – Regio Den Haag

© 2024 created by Anil Tali

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
× Hoe kan ik je helpen?