Hulp nodig?

Bekijk hieronder onze contactgegevens en FAQ.

Whatsapp

Liever contact via Whatsapp?
Stuur ons gerust een appje.

+31 6 15 22 18 18

Mail ons

Stuur een mail met jou vraag.


info@rijschoolhelderzh.nl

Contactformulier

Snel en gemakkelijk een bericht versturen kan nu ook d.m.v. ons contactformulier onderin.

Contactformulier

Frequently Asked Questions

Na 1,5 a 2 uur kan jou rijinstructeur een inschatting maken van het aantal lessen die nodig zijn om jou klaar te stomen voor het examen. Eventueel kan jou instructeur een passend pakket adviseren.

Het is mogelijk om bij ons losse lessen aan te schaffen naast het pakket die je hebt gekozen. De prijzen per losse les staan vermeld in de prijzen pagina.

Sinds maart 2021 mogen we weer praktijkexamens afnemen. De wachttijd schommelt en kan oplopen tot 20 weken. Eind 2021 zal het naar verwachting 11 tot 15 weken zijn. We streven ernaar dat de wachttijd voor een praktijkexamen eind 2022 weer binnen de afspraak van 7 weken is. Dit hangt af van veranderingen in de marktvraag en de snelheid waarmee rijopleiders lessen.

Bron : CBR

De gemiddelde duur van een rij opleiding is 3 maanden. Natuurlijk verschilt dit per leerling en het aantal rijlessen die per week genomen worden. Wij adviseren om niet langer dan 90 minuten achter elkaar te lessen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen na 90 minuten intensieve rijles minder geconcentreerd zijn en hierdoor ook overladen raken.